Om oss

Med vårt breda tjänsteutbud är vi ditt självklara val.

Våra många år i branschen har gett oss kunder som återkommer, men vi har även många nya. Att sätta kunden i centrum och låta kunden vara med genom hela processen är en självklarhet för oss. Med vårt breda tjänsteutbud - från att måla och tapetsera till totalentreprenad och serviceavtal - riktar vi oss till byggföretag, landsting och kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Göteborgs Måleri grundades 1989 av Kjell Börjesson och idag har vi över 40 målare anställda. Vi är en aktiv medlem i Måleriföretagen i Sverige (f.d. Målaremästarna). För oss är alla arbeten viktiga och därför gör vi uppföljningar: Vi vill ha nöjda kunder.

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö och arbetsmiljö. För våra kunders och anställdas säkerhet har alla våra medarbetare en ID06-handling.

Vår vision

Göteborgs Måleri skall vara det självklara valet för att uppnå visioner och mål till verklighet. Med kompetens, kapacitet och kvalitet skall vi fortsätta vara kända för att vara lite bättre. Vårt mål är kanske inte att bli störst utan vara mest uppskattade målerifirman.

Certifikat / behörigheter

  • ID06
  • Måleriföretagen i Sverige


  • ISO 14001
  • ISO 9001