Miljö- och kvalitetspolicy

Göteborgs Måleri & Co AB har varit etablerat sedan 1992 och har därmed en lång erfarenhet och stor kompetens inom måleri. Vi strävar efter att inte bara ses som en leverantör utan också som en samarbetspartner. Vi vill uppfattas som en professionell och effektiv aktör som levererar ett gott resultat med nöjda kunder.

Kvalitet genomsyrar inte bara våra måleritjänster utan även arbetsmetoder, information och relationer, såväl internt som externt. Vi arbetar för en hållbar utveckling där vi tillsammans med våra leverantörer, underentreprenörer och kunder strävar efter att välja de produkter och arbetsmetoder som är bäst ur miljö- och kvalitetssynpunkt. För att minska den miljöbelastning som våra transporter orsakar planerar vi våra resor, samlevererar material och bemannar i möjligaste mån projekten utifrån geografisk bostadsort. För att minska vår resursförbrukning minimerar vi onödigt spill i form av färgrester.

Vi upprätthåller och förbättrar ett effektivt ledningssystem för att på så sätt uppnå en bättre miljöprestanda och en hög kvalitet i vårt arbete.

Göteborgs Måleri & Co AB efterlever alltid de lagar och krav som berör verksamheten.

Mölndal den 21 mars 2016
Mikael Gullberg och Sandor Larsson

Certifikat

GDPR - personuppgiftshantering

Göteborgs Måleri & Co AB arbetar aktivt med att skydda våra kunders och andra kontakters personuppgifter.

Den nya personuppgiftslagen (GDPR) började gälla den 25 maj 2018 och är ett stort framsteg för kontrollen av användandet av dina personuppgifter.

Vi har uppdaterat vår policy avseende hanteringen av personuppgifter och vi vill gärna att du läser vårt PDF-dokument nedan.
Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

GDPR - personuppgiftshantering »   [.pdf | 774 kB]

Kontakta oss idag

Sandor Larsson

Ledning
Mobil: 0706-99 40 09
sandor@goteborgsmaleri.se

Mikael Gullberg

Ledning
Mobil: 0703-60 36 30
mikael@goteborgsmaleri.se

Roger Berndtsson

Arbets- och projektledare
Mobil: 0702-64 68 72
roger@goteborgsmaleri.se


Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande

Vi återkommer till er inom 24 timmar.
Har ni bråttom? Ring oss!


Välkommen på besök


Öppettider

  • Måndag - fredag: 06.30-16.30
  • Lördag - söndag: Stängt

Göteborgs Måleri & Co AB

Året var 1989 när Kjell Börjesson startade Göteborgs Måleri och sedan 2011 drivs företaget av Sandor Larsson och Mikael Gullberg. Med 30 anställda mycket skickliga målare tar vi oss an både stora som små uppdrag.

Göteborgs Måleri & Co AB är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.
Vi är stolta medlemmar i organisationen Måleriföretagen i Sverige.

Kontakta oss
031-81 13 65